Maak kennis met tennis bij artesia!

Maak kennis met de leukste en gezelligste tennisvereniging van Zuid-Holland! Artesia beschikt over 6 all-weather smashcourt banen en 1 betonbaan.

De smashcourt banen zijn gedurende het hele jaar door bespeelbaar, dus of het nu zomer of winter is: op de banen van Artesia kun je altijd terecht.

Tevens geldt dat ook voor de beschikbaarheid van de banen. Dit in tegenstelling tot vele andere verenigingen, waar je tijdens mooie zomeravonden slechts een half uurtje kunt tennissen.

 

Actie!

Artesia heeft in samenwerking met tennisorganisatie I'm Tennis & Padel een unieke actie om kennis te maken het tennissen!

 

En de lessen worden door een gekwalificeerde KNLTB tennisleraar gegeven. 

 

De lesdata voor de junioren zijn maandag 6 mei, 13 mei, 27 mei, 3 juni en 10 juni. Tijdstip is afhankelijk van de leeftijd van het kind:

Geboren in 2013 of eerder dan is de les om 16:20 uur
Geboren tussen 2014 – 2020 is de les om 17.10 uur 

 

De lesdata voor de senioren zijn zaterdag 4 mei ,11 mei, 18 mei, 25 mei en 1 juni. De les is van 9.00 - 10.00 uur.  

 

 

 

 • 5 jeugdlessen voor maar €45,-*
 • 5 seriorenlessen voor maar €50,-

*Bij de jeugdlessen is een racket en ballen inbegrepen.

KLIK HIER OM JE DIRECT OP TE GEVEN VOOR DE ACTIE!

 

evenementen

Elk jaar organiseert tennisvereniging Artesia diverse evenementen. Als lid van Artesia kan je aan deze evenementen deelnemen.

Naast de sportieve kant van deze evenementen is het ook de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen, zowel op als naast de tennisbaan. Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen.

 

training

De tennislessen op de vereniging worden verzorgd door tennisschool I'M Tennis & Padel. Naast tennislessen organiseert I'M Tennis & Padel echter nog veel meer, zowel op de vereniging als in de regio. Met activiteiten zoals clinics, jeugdkampen, toernooien, reizen en competities zit er voor iedereen altijd wel wat tussen.

Wil je meer informatie over training? klik dan hier!

 

 

 • Maak kennis met tennis!

  Maak kennis met de leukste en gezelligste tennisvereniging van Zuid-Holland! Artesia beschikt over 6 all-weather smashcourt banen.

  Artesia heeft in samenwerking met tennisorganisatie I'm Tennis & Padel een unieke actie om kennis te leren maken het het tennissen!

  • 5 jeugdlessen voor maar €45,-
  • 5 seriorenlessen voor maar €50,-
  Lees meer
 • Artesia zomerchallenge

  Artesia heeft een actie opgezet voor iedereen die graag wil tennissen in de zomer voor een aantrekkelijk tarief.

  Met deze actie kun je onbeperkt spelen op ons park van juni t/m september met een optie om voordelig 5 lessen te volgen om in vogelvlucht het tennisspel te leren.

   

  Voor senioren (vanaf 23 jaar):

  Zomerlidmaatschap € 60,00

  Zomerlidmaatschap + 5 lessen € 90,00

   

  Voor junioren (tot 23 jaar):

  Zomerlidmaatschap € 30,00

  Zomerlidmaatschap + 5 lessen € 60,00

  Lees meer