products overview

Competitietennis bij TV Artesia

Tennisvereniging Artesia biedt alle tennisspelers uit de regio volop mogelijkheden om het hele jaar door buiten te blijven tennissen.

Dit biedt iedere tennisser tevens de mogelijkheid om het hele jaar door mee te doen aan een van de vele tenniscompetities die de KNLTB organiseert.

 

De KNLTB organiseert verschillende soorten en vormen van competitietennis, voor jong en oud, competitief en recreatie. Op zondag wordt de landelijke tenniscompetitie georganiseerd en de overige dagen van de week betreft het een Regionaal georganiseerde tenniscompetitie.

 

Omdat er voor iedereen wel een passende competitiesoort voorhanden is, kan jij je sportieve uitdaging waar maken bij TV Artesia. Tennissen bij TV Artesia is dé manier om op een sportieve wijze (nieuwe) mensen te ontmoeten en om sportief bezig te zijn wanneer jou dat het beste uitkomt.

 

De tenniscompetities worden allen onder begeleiding van de KNLTB georganiseerd waarbij de spelregels zijn gebaseerd op het KNLTB competitiereglement 2021 en de jaarlijks terugkerende wedstrijdbulletins.

 

Voor het complete KNLTB competitie programma, zie hieronder.

 

Voor inschrijfmogelijkheden voorjaarscompetitie 2022 klik hier

 

Voor de speeldata van de voorjaarscompetitie 202 klik hier

 

 

Aanvangstijden

 

De aanvangstijden van (thuis)wedstrijden op TV Artesia zijn afhankelijk van de dag waarop er gespeeld wordt.

  • Op doordeweekse dagen is dat meestal rond 19.00
  • Op zaterdag en zondag starten de wedstrijden rond 09.00 of later