Evenementen

Elk jaar organiseert tennisvereniging Artesia diverse evenementen. Als lid van Artesia kan je aan deze evenementen deelnemen. Naast de sportieve kant van deze evenementen is het ook de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen, zowel op als naast de tennisbaan.

Hieronder vind je een overzicht van de evenementen die jaarlijks georganiseerd worden.

 

Oliebollentoernooi/nieuwjaarsreceptie

Onder het genot van een oliebol en een glas bubbels het jaar op een sportieve manier beginnen? Doe mee met het oliebollentoernooi! Niet alleen de uitgelezen mogelijkheid om elkaar het beste te wensen, maar ook om na alle festiviteiten weer eens wat aan sport te gaan doen!

 

Snerttoernooi

Het snert-toernooi is een jaarlijks terugkerende activiteit die aan het begin van het jaar georganiseerd wordt. De teams worden willekeurig ingedeeld, wat zich uitstekend leent om nieuwe mensen te leren kennen. Er worden twee dubbel partijen van circa 40 minuten gespeeld. Tussen de partijen door is er uiteraard tijd voor een lekkere kop erwtensoep in ons warme clubgebouw. Kortom: garantie voor een gezellige ochtend/middag!

 

Pannenkoekentoernooi

Het pannenkoekentoernooi is een evenement speciaal voor de jeugd, en staat gepland voor begin mei. Gewoon lekker tennissen en aansluitend pannenkoeken eten. Dit mag je niet missen!

 

Mannen/vrouwen-dag

Rond november staat er een vaste activiteit gepland: de mannen/vrouwen-dag. Zoals de naam al doet vermoeden staat dit evenement in het teken van de mixed-dubbel, wat wil zeggen dat er dubbelteams worden gevormd bestaande uit man en vrouw. Deze activiteit is altijd druk bezocht en staat garant voor een sportieve, maar vooral gezellige middag.

 

Racket-trekken

Iedere dinsdag- en vrijdagmorgen organiseert een aantal leden racket-trek ochtenden. Het principe is simpel: alle rackets worden op een hoop gelegd. Vervolgens worden de rackets een voor een uit de stapel gehaald, wat bepaalt wie tegen wie zal gaan tennissen. Racket-trekken wordt al jaren georganiseerd en staat garant voor gezelligheid op en naast de baan.

Naast bovengenoemden organiseert tennisverenging Artesia tal van andere activiteiten en evenementen, zowel op als buiten de tennisbaan. Zo gaan bijvoorbeeld ieder jaar een aantal (jeugd)leden naar het ABN-AMRO tennistoernooi, of wordt er klaverjas gespeeld in ons clubgebouw.

Voor een compleet overzicht van de aankomende activiteiten, klik hier