dinsdag, 29 september 2020 19:08

Coronamaatregelen per 29-09-2020

Beste Leden,

Het Kabinet heeft de coronamaatregelen opnieuw moeten inzetten, ook voor tennisverenigingen. TV Artesia volgt de aanbevelingen van het Kabinet en de KNLTB op. Het Bestuur vraagt jullie dan ook om de maatregelen in acht te nemen, de verantwoordelijkheid ligt ook bij jou als lid. Ben je geïnteresseerd in het volledige bericht? Klik dan op deze link Coronamaatregelen KNLTB.

 

 Uitgelicht voor TV Artesia

Vanaf dinsdag 29 september om 18.00 uur gelden onderstaande maatregelen voor de komende 3 weken:

  • Geen publiek bij sportwedstrijden
  • Sportkantines zijn gesloten

De kantine wordt gesloten. De bardiensten zijn/worden tot en met dinsdag 20 oktober gecanceld. Heb je vragen over de bardiensten kun je per mail contact opnemen met Peter Duin. Mailadres:

Het clubhuis blijft open voor toilet- en kleedkamergebruik.

  • Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Op 20 oktober worden de maatregelen geëvalueerd.

Competitie gaat door

Alle competitiewedstrijden gaan door. het kabinet is er op gericht om sportbeoefening door te laten gaan. Echter mag er bij de competitiewedstrijden geen publiek aanwezig zijn. Wij vragen de teamcaptains deze maatregel ook op te volgen.

Daarnaast heeft de KNLTB een document opgesteld waarin antwoord wordt gegeven op de meest gestelde vragen – zie het onderdeel dat betrekking heeft op de competitie. Klik op de link meest gestelde vragen.  Heb je nog vragen over de competitiewedstrijden? Neem dan per mail contact op met Tony Thijsen. Mailadres

Agenda

Geen activiteiten gevonden