zondag, 24 mei 2020 15:15

Update corona: Dubbelen weer toegestaan voor iedereen

Beste Artesianen,

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van 19 mei heeft de KNLTB besloten de richtlijnen te versoepelen in overleg met het RIVM en de NOC-NSF.

Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen.
Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens zowel de experts van NOC-NSF als de KNLTB bondsarts gering. Dit in combinatie met de verdere versoepeling van de maatregelen en de ervaringen van verenigingen en spelers de afgelopen weken betekent dat we al eerder dan 1 juni de volgende stap kunnen zetten.
 
Dus: Vanaf nu mag er ook gedubbeld worden door volwassenen van 19 jaar en ouder, 4 spelers per baan.  Mits gecontroleerd en met 1.5 meter afstand.

De overige richtlijnen blijven van toepassing, zoals vooraf online een baan reserveren en 1.5 meter afstand houden. Ook als dat betekent dat een speler soms een bal moet durven laten gaan.
We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Voor zichzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen.

Alle informatie omtrent de regels op het park kan je vinden op http://www.tvartesia.nl/coronaregels

Namens het bestuur,
Bart Reyneveld

Vragen? Mail naar

Via deze link meer informatie omtrent het besluit om dubbelen weer toe te staan

Agenda

22 aug
Artesia Open actueel rating toernooi 2020
22 aug 2020 - 30 aug 2020