vrijdag, 08 mei 2020 20:42

Tennis voor iedereen start (onder voorwaarden) vanaf 11 mei 2020

Beste Artesianen,
 

Vanaf maandag 11 mei mag iedereen onder voorwaarden weer tennissen en daar zijn we ONTZETTEND BLIJ MEE!!
 
Naar aanleiding van het overheidsbericht van 6 mei is door het bestuur besloten het tennissen voor iedereen weer mogelijk te maken met ingang van 11 mei.

Klik hier voor ALLE voorwaarden, want het tennissen mag ALLEEN onder strikte voorwaarden!

 

  • Let op: voor leden vanaf 18 jaar is alleen nog enkelspel toegestaan vanwege een restrictie van maximaal 2 volwassenen per baan. Er geldt een uitzondering voor personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen.
  • Spelen kan ook alleen maar als je vooraf een reservering hebt gemaakt via de ClubApp. Open hiervoor de app, ga naar het tabblad "spelen", en klik op "baan reserveren". Selecteer rechtsboven met het kalender icoontje de dag, en druk op het groene plusje bij de gewenste baan en tijdvak. Voeg de spelers toe en klik op reserveren. Je ontvangt ook een bevestigingsmail van je reservering en in de app bij "home" wordt je reservering weergegeven. Kom je er niet uit? Mail dan even naar

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de start van de voorjaarscompetitie. De KNLTB beraadt zich momenteel over de uitvoering hiervan.

 
We zien jullie graag binnenkort weer op het park. Blijf gezond!

 

Namens het bestuur,
Bart Reyneveld

 

Vragen? Mail naar
Kijk ook hier voor de informatie vanuit NOC*NSF en hier voor de aanvullende richtlijnen verantwoord tennissen van de KNLTB.

 

Agenda

22 aug
Artesia Open actueel rating toernooi 2020
22 aug 2020 - 30 aug 2020