In memoriam - Kees Geerlof

Op vrijdag 4 januari 2019 bereikte ons het trieste bericht dat Kees Geerlof is overleden.

 

Ruim 15 jaar geleden is Kees Geerlof lid geworden van onze vereniging. Na vele jaren zeer actief geweest te zijn bij Voetbal Vereniging Koudekerk kreeg Kees wat meer tijd om zelf ook weer wat te gaan sporten. En dan is tennis een leuke mix van bezig zijn en gezelligheid.

 

 

Al snel had hij aansluiting gevonden bij een paar leuke groepjes. Zo heeft hij jarenlang bijna iedere maandag- en donderdagavond zijn mix- en dubbelpartijen gespeeld.

Verder was Kees ieder jaar weer present om als teamlid van de donderdagavond recreatie competitie fanatiek te strijden om de punten. We zullen hem op de baan maar zeker ook daarbuiten erg missen.

 

Kees is slechts 65 jaar geworden.

 

Er is dinsdag 8 januari 19.30 uur tot 20.30 uur gelegenheid tot condoleren in Uitvaartcentrum De Waard, Europasingel 25 te Koudekerk aan den Rijn.

 

De afscheidsdienst zal woensdag 9 januari om 13.30 uur worden gehouden in de Ontmoetingskerk, Dorpsstraat 15 te Koudekerk aan den Rijn.

Aansluitend zal Kees naar zijn laatste rustplaats begeleid worden op de Algemene Begraafplaats te Koudekerk aan den Rijn.

Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren in kerkelijk centrum Honswijc bij de Ontmoetingskerk.

 

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het voltallige bestuur
Bart Reyneveld
Voorzitter

Agenda

Geen activiteiten gevonden