Actie om kennis te maken met tennis!

Artesia heeft in samenwerking met Match tennisorganisatie nu een unieke actie om kennis te leren maken het het tennissen!

Maak kennis met tennis bij artesia!

Maak kennis met de leukste en gezelligste tennisvereniging van zuid-holland! Artesia beschikt over 6 all-weather smashcourt banen en 1 betonbaan.

De smashcourt banen zijn gedurende het hele jaar door bespeelbaar, dus of het nu zomer of winter is: op de banen van Artesia kun je altijd terecht.

Tevens geldt dit ook voor de beschikbaarheid van de banen. Dit in tegenstelling tot vele andere verenigingen, waar je tijdens mooie zomeravonden slechts een half uurtje kunt tennissen.

 

Actie!

Artesia heeft in samenwerking met Match tennisorganisatie nu een unieke actie om kennis te leren maken het het tennissen!


Maak kennis met tennis flyer voorkant


 

  • 5 jeugdlessen voor maar €30,-

 

  • 5 seriorenlessen voor maar €45,-

Klik hier om je direct op te geven voor de actie!

 

 

 

evenementen

Elk jaar organiseert tennisvereniging Artesia diverse evenementen. Als lid van Artesia kan je aan deze evenementen deelnemen.

Naast de sportieve kant van deze evenementen is het ook de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen, zowel op als naast de tennisbaan. Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen.

 

training

De tennislessen op de vereniging worden verzorgd door I'M Tennis, de samenwerking waarbij MATCH zich heeft aangesloten. Naast tennislessen organiseert I'M Tennis echter nog veel meer, zowel op de vereniging als in de regio. Met activiteiten zoals clinics, jeugdkampen, toernooien, reizen en competities zit er voor iedereen altijd wel wat tussen.

Wil je meer informatie over training? klik dan hier!

 

 

Agenda

5 jan